Wie zijn wij?

Wij zijn Benelux Solar, een kleine organisatie die zich richt op ú, de consument die op zoek is naar zonnepanelen. De steeds groeiende vraag naar schone energie heeft ons ertoe gezet om een webshop op te zetten waar u op een eenvoudige en voordelige manier uw zonnepanelen kunt aanschaffen.

Door onze jarenlange ervaringen in de energiemarkt zijn wij bewust van de kosten van zowel gas als stroom. Wij hebben ervoor gekozen om u te helpen met het reduceren van uw stroomkosten. Zonnepanelen aanschaffen is geen goedkope investering, en door het enorme aanbod van diverse merken, modellen en aanbieders ook geen gemakkelijke. Wij hebben een overzichtelijk aanbod om zo de keuze voor u te vereenvoudigen.

In ons assortiment hebben wij alles een u een compleet zonnesysteem te kunnen bieden. In ons assortiment vind u: zonnepanelen, omvormers, montagematerialen, bekabeling en overige installatiematerialen.

E-mail

Heeft u de informatie die u zoekt niet kunnen vinden? Dan kunt u ons e-mailen op info@beneluxsolar.nl. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen uw e-mail te beantwoorden.

Post adres:

Bieslookstraat 31
9731 HH Groningen

KVK NR: 72 06 81 40
BTW NR: NL 85 89 71 987 B01